Bagheta surprize magicianul augustin afis

Bagheta cu Surprize

Va invitam cu copiii la spectacolul de magie Bagheta cu Surprize prezentat de Magicianul Augustin.

 

Spectacolul are loc în data de 09 iunie 2019 de la ora 15:00 la Arena Mall la spațiul de joacă pentru copii CARTOON LAND.
 
Magicianul Augustin este cunoscut pentru energia si umorul spontan cu care isi prezinta magiile.

Copiii sunt invitati la un spectacol interactiv cu multe momente fascinante in care vor putea face magie pe scena alaturi Magicianul Augustin.
 
Spectacolul dureaza 40 de minute si este ideal pentru familiile cu copii intre 3 si 12 ani care doresc sa petreaca timp de calitate impreuna.Atat adultii cat si copiii au nevoie de bilet de intrare pentru a avea acces la spectacol.

 

Pret bilet: 17 lei
 
Va Rugam Sa Faceti Rezervare Din Timp!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.