Stiuca18600x860

Back in business with Stefan Stiuca

Având în vedere că noile reglementări privind desfășurarea evenimentelor întârzie sa apară (reglementările actuale expiră pe data de 07 ianuarie 2022 orele 00:00 iar evenimentul Stefan Stiuca @ 14th Lane este pe data de 08 ianuarie 2022) și pentru că ne dorim să vă bucurați de experiența completă de cină à la carte și concert am decis modificarea orei de începere.


Vă așteptăm la restaurantul 14th Lane, Șos. Orhideelor 15D,  începând cu ora 18:00, iar ora de încheiere a serii este 22:00. Vă rugăm să nu uitați să sunați la  0727 677 777 pentru rezervarea locurilor în sală. Vă mulțumim!"
 

 

Cu o voce inconfundabilă, o energie intensă și talentul de a te face să trăiești muzica în fiecare secundă, Ștefan Știucă se reîntoarce pe scena de la 14th Lane.


Biletele la concert sunt valabile doar însoțite de rezervare în restaurant. Alături de show-ul plin de energie susținut de Ștefan, echipa de chefi bucătari de la 14th Lane te așteaptă cu un nou meniu complex, creativ și savuros. De la paste cu aromă se sezon, la carne premium gătită cu grijă și la deserturi rafinate, pentru fiecare preparat avem vinul perfect pentru un pairing desăvârșit.


Biletele la concert sunt valabile doar însoțite de rezervarea locurilor în restaurant.


Pentru informații și rezervări vă rugăm să ne contactați la 0727 677 777.Condiții de participare:

 

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

  • Persoane care dețin dovada vaccinării  împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • Test aticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.

Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.


Nu există posibilitatea testării la locație. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.


Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.