Aventuri in tara de gheata teatru la cinema

Aventuri in Tara de Gheata – la Teatru la Cinema din Afi Palace Cotroceni

Va invitam la o incursiune intr-un taram magic si iubit de toti copiii. Personajele sunt deja cunoscute si indragite de cei mici, care se vor bucura de un spectacol interactiv cu multe peripetii.

 

Aventuri in Tara de Gheata va poarta intr-o lume de basm, fiind o poveste despre puteri magice, care ne conduce pe toti, copii si adulti, in minunatul regat Arendell.

 

Simpaticul Olaff ne va distra copios, Ana ne va convinge sa credem mereu in visele noastre si mai presus de toate sa iubim, Elsa ne va cuceri cu farmecul si eleganta ei. Vom calatori intr-o lume de basm plina de peripetii si situatii surprinzatoare si vesele.

 

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 7 ani.

 

Durata: 45 de minute

 

Acces general.

Pret bilet Adult: 25,5 lei; pret bilet Copii: 15,5 lei

Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.