Excursie boboteaza no gravity

Aventura de Boboteaza la Poiana Stanii cu echipa NoGravity

Aventura de 1 zi la Poiana Stanii Regale din Sinaia

NoGravity Club organizeaza in cea de a doua zi de Boboteaza, sambata, 7 ianuarie 2017, o aventura de o zi cu plecare cu trenul spre Sinaia, la Poiana Stanii Regale.

Excursia se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani.

 

Programul excursiei:

Dupa ce ajungem in gara Sinaia, declarata muzeu, vom strabate orasul de la poalele masivului Bucegi pana ajungem Cabana Schiorilor, unde vom servi un ceai fierbinte. Incalziti si plini de energie, la 10 minute de cabana vom intra in poteca spre Stana Regala.

 

Urcand alene prin padure vom invata sa folosim instrumentele de orientare, vom afla detalii despre tipurile de arbori si pasari intalnite pe drum, ne vom juca si vom face poze in cele 2 belvederi intalnite pe drum.

 

In frumoasa poiana a Stanii Regale vom face un om de zapada si vom invata sa montam cortul pe zapada cu experimentatii instructori NoGravity Club! Detaliile teoretice despre montarea cortului le veti afla cu 2 zile inainte in timpul atelierului de educatie montana sustinut de instructorii NoGravity (costul participarii la atelier este inclus in costul excursiei).

 

La coborare ne vom opri pentru o masa copioasa la un restaurant de langa complexul Furnica, unde vom manca cu pofta bucate alese. Cu bateriile reincarcate dupa o masa adevarata vom pleca spre gara pentru a ne intoarce in Bucuresti. Vom ajunge acasa cu o multime de cunostinte si experiente noi si cu dorinta de a evada cat mai curand in natura.

 

Excursie pentru copii la Sinaia impreuna cu NoGravity - pret si detalii logistice


Pretul excursiei este de 300 lei / persoana, transport si masa la restaurant incluse. De asemenea, fiecare participant va primi o diploma și un cadou surpriza din partea organizatorilor.
Detalii:

  • Varsta recomandata a copiilor: 7-12 ani;
  • Plecare din Gara de Nord la ora 07:00 cu accelerat (Inter Regio) IR 1631, sosire in Sinaia la ora 08:32;
  • Plecare din Sinaia la ora 18:25 cu accelerat (Inter Regio) IR 1635, sosire in Gara de Nord la ora 20:03;
  • Fiecare copil va avea nevoie de 2 sandvsiuri + 1 litru de apa;
  • Echipamentul necesar excursiei este compus din: incaltari + imbracaminte sport, un rucsac de mici dimensiuni pentru apa și mancare, optional un smartphone cu GPS pentru a invata sa ne orientam pe traseu;
  • Pauza de ceai fierbinte va fi la Cabana Schiorilor;
  • Restaurantul ales este Cabana Vanatoreasca din Sinaia (parte a Hotel Mara din Sinaia). Toti cei inscrisi beneficiaza de un atelier gratuit de echipament montan organizat joi, 5 ianuarie 2017, de la ora 19:00.


Joi, 5 ianuarie - Participare gratuita la Atelierul de echipament si educatie montana la NoGravity Club (participarea este inclusa in pretul excursiei)
 

Pe langa excursia de sambata, pretul include si costul atelierului sustinut joi unde vom invata despre etica si echipamentul montan. De asemenea vom avea demonstratii despre cum se monteaza un cort si vom invata impreuna. Atelierul dureaza o ora si vom invata si teoretic si practic despre cum sa ne descurcam pe timp de iarna intr-o drumetie montana si cum sa fim in siguranta pe munte. 

 

Dupa terminarea atelierului, participantii sunt invitati timp de 30 de minute sa se catere pe panoul de escalada, sa depaseasca provocarile zonei de aventura in sala și sa alunece in viteza pe tiroliana lunga de 30 de metri.

Atelierul se adreseaza copiilor de 7-12 ani.

Termenul limita de inscriere este luni, 2 ianuarie.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.