Concert aurelian temisan unplugged iunie2017

Aurelian Temisan & Special Guests - Unplugged

“Concertul Unplugged organizat in martie la TNB s-a bucurat de un real succes, astfel incat ne-am gandit sa refacem show-ul de zile mari tot la TNB, de aceasta data pe 26 iunie, acolo unde ii astept pe toti iubitorii muzicii mele! Este un concert de suflet pentru suflet, asa cum usor usor am inceput sa-mi obisnuiesc ascultatorii. Sunt bucuros sa constat ca asteptarea a meritat efortul, acest concept care se pare ca se bucura de un culoar extrem de bun in peisajul concertelor din Romania prinde aripi! Este al doilea concert Unplugged al meu, il fac cu o mai mare asezare in scena, o mai mare credibilitate, ca dovada ca pe langa invitatii de exceptie pe care i-am avut pe 20 martie si care vor fi alaturi de mine pe scena si pe 26 iunie, mai precis Gabriel Cotabita, Cornel Ilie (Vunk) mi se vor alatura si doua prietene noi, precum Paula Seling si Nico. Va astept cu drag sa ne fiti alaturi!”, a declarat Aurelian Temisan.

 

O seara memorabila intre prieteni - bilete Aurelian Temisan in concert UNPLUGGED

Pe 26 iunie pe scena Teatrului National din Bucuresti (Sala Studio), Aurelian Temisan va asteapta impreuna cu invitatii sai speciali pentru a lua parte la un concert memorabil si plin de hituri.


Alaturi de Aurelian Temisan se vor afla in concert si colegii si bunii sai prieteni:

  • Cornel Ilie (Vunk)
  • Gabriel Cotabita
  • Paula Seling
  • Nico

Intalnirea artistului din marte cu fanii sai i-a dat noi idei si inspiratie pentru acest nou concert, unde baietilor li se vor alatura pe scena si cele 2 voci feminine inconfundabile ale muzicii din Romania: Paula Seling si Nico. Impreuna vor sustine un concert de suflet, unde sunteti asteptati sa va bucurati de refrene de ieri de azi, intr-un show elegant care celebreaza iubirea si arta.   

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.