Auditia afis coquette

Auditia

Audiția după o povestire de Vasili Șukșin

Punctul de plecare e un text de Vasili Șukșin. Un text savuros, plin de umor și de neprevăzut.


Ce vrem cu acest spectacol ? De câte ori n-am auzit expresia "nimeni nu e de neînlocuit" ? Da. Nimeni nu e de neînlocuit. Dar cu ce preț ? În zilele noastre, se poate foarte ușor înlocui o valoare consacrată cu cineva mai puțin pregătit.

Spectacolul "Audiția" vorbește și despre lipsa de comunicare, despre suficiență și alienare. Este binecunoscută piesa de teatru "Așteptându-l pe Godot". Îl tot așteptăm și nu mai vine. Ei bine, în "Audiția", se pare că genericul Godot a venit, dar nimeni nu realizează asta.
O altă temă abordată de piesă vorbește despre șansă și destin. Despre cum poți să ratezi o șansă uriașă în cinematografie.


"Audiția" e un spectacol proaspăt, modern, viu, presărat cu momente de un umor irezistibil și, în același timp, cu multă candoare, melancolie și tristețe.


Distributie: Olimpia Mălai, Vlad Oancea si Orodel Olaru
Regia și dramatizarea: Orodel Olaru

 

Producție a Teatrului Coquette


În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală. Mulțumim pentru înțelegere!

 

BILETE DISPONIBILE
Sambata, 24 Octombrie 2020, ora 20:00Teatrul Nottara, Blvd. Gen. Gheorghe Magheru 20, BucurestiSELECTIE BILETE
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.