Ateliere smart mind afis

Atelierele Smart Mind

Atelierele Smart Mind - sunt altfel de cursuri, prezentate de cei mai speciali oameni dintre profesionişti pe diferite domenii.

 

  • Ateliere benzi desenate - dezvolta creativitate si la finalul celor 5 sedinte participantii vor avea o carticica cu propriile desene.
  • Ateliere scriere creativa - dezvolta arta scrisului, imaginatia si modul de gandire.
  • Ateliere astrologie si tarot - descoperire vocationala, abilitati
  • Atelier de Pantomimă: se studiază elementele de bază din pantomimă, mişcare scenică, şi felul în care să-ţi învingi frica şi timiditatea. La sfârşitul modulelor vom face o mică piesă de teatru cu elementele învăţate pe care o vom prezenta într-un cadru plin de voie bună familiei şi prietenilor.
  • Ateliere de business - creatie asistenti automatizati de chat - folositori pentru orice tip de afacere.
  • Ateliere de educatie financiara
  • Ateliere dezvoltare personala: boardgaming, schimbare de obiceiuri , principii de functionare a legii atractiei,  terapie prin arta (pictura grafica, mandale , etc)

Abonamentul per atelierul ales este de 260 lei
Sedinta - 100 lei (sedinta dureaza 2 ore cu o pauza de 30 min cu coffe break inclus).

Locurile sunt limitate pentru fiecare atelier - 20 persoane.

Atelierele se vor desfasura marti, joi, vineri si sambata pentru un numar minim de 10 participanti per atelier.

După achitarea biletului (abonament sau atelier), trimiteţi e-mail la mindevents2a@gmail.com pentru a specfica atelierul ales (ex: Atelier de artă: Benzi Desenate, sau Atelier de Dezvoltare Personală: Astrologie şi Tarot). Veţi fi contactat înapoi şi vi se vor da toate informaţiile necesare pentru a participa la atelierul dorit.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.