Atelier flori hartie colorata

Atelier de realizat buchete de flori din hartie colorata

Cunoasteti niste manute indemnatice si foarte creative? Daca da, atunci va asteptam la atelierul nostru unde, din cartoane si hartie colorata, cu bete din lem, panglici sau sfoara, lipici, sclipici si foarfece vom realiza cele mai colorate si mai vesele buchete de flori din cate ati vazut pana acum!

 

Participantii la atelier vor invata cum sa realizeze trandafiri si multe alte tipuri de flori cu ajutorul indoiturilor, dar fara a utiliza acul care in mod normal se foloseste in tehnica Quilling.


Inspirate de culorile si bucuria primaverii, buchetele de flori vor aduce, la randul lor, culoare incaperii in care vor fi asejate si bucurie persoanei careia ii vor fi oferite. Cu un pic de imaginatie, acestea pot fi transformate in decoratiuni ce nu vor ramane cu siguranta neobservate. In stil vintage sau modern, buchetele de flori vor pastra ampernta micilor creatori, dezvoltanu-le creativitatea si dexteritatea.

 

Intervalul orar: 14.00 – 15.00

Participanti: 5-25 de copii

Consumabilele sunt asigurate de Bistro Dorobanti

 

Bistro Dorobanti este situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Dorobanti, si reprezinta o locatie usor accesibila, cu orice mijloc de transport.

 

Pretul afisat este valabil pentru 1 persoana.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.