Mana mea martisor bistro dorobanti

Atelier de creat Martisoare pentru copii

Un martisor realizat de copilul tau este cel mai frumos cadou pe care il poti primi.

Vino impreuna cu cel mic la Atelierul de creatie ”Mana mea, Martisor” unde copilul tau va realiza un martisor special, inedit si creativ.

Atelierul este construit in doua etape: mai intai, copiii invata unii de la altii istoria martisorului si obiceiuri de primavara intr-o discutie libera, moderata de un coordonator al altelierului.

In a doua parte, ei dau frau liber imaginatiei si sub indrumarea coordonatorului fiecare copil va primi cate un canvas mic, isi va alege culoarea preferata, isi va colora palma cu ea si apoi o va aplica direct pe tablou. Dupa ce amprenta lui micuta a ramas acolo, va da frau liber imaginatie si va decora cu diferite accesorii si cu firul martisorului tabloul asa cum vrea el.

In timp ce copiii sunt implicati in procesul de creatie, parintii sunt invitati sa bea o cafea, sa savureze o prajitura delicioasa by Bistro Dorobanti si sa se relaxeze intr-un cadru prietenos si dragut.

Ce ne propunem la Atelierul de creatie pentru copii ”Mana mea, Martisor!”

  • Sa realizam un martisor special pentru parinti
  • Sa invatam unii de la altii despre traditia martisorului
  • Sa ne folosim creativitate


Intervalul orar: 11.00 – 12.00

La atelier pot participa intre 8 si 25 de copii.

Consumabilele sunt incluse in pretul biletului.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.