Ase social party 2019 afis

ASE Social Party - Back to school!

Va dorim sa pasiti cu dreptul in noul semestru, iar pentru a avea spor la invatat este necesara inca o petrecere de neuitat, pentru a avea un strop de noroc.


Intrucat ne-am simtit extraordinar la prima petrecere, lansam provocarea celei de-a doua. Evenimentul v-a avea loc intr-un cadru elegant, perfect pentru socializare. Stim ca povestile despre sesiunea care tocmai a trecut inca asteapta sa fie dezbatute, incununate cu succes de catre intamplarile amuzante din vacanta. Si unde anume decat intr-o atmosfera placuta si cand daca nu dupa primele cursuri, pentru a face intoarcerea la invatat mai blanda.


Cand? Vineri 22 Februarie, ora 23:00


Unde? SEVA Lounge


Pentru ca orice petrecere este mai frumoasa alaturi de prieteni, iti punem la dispozitie, tie si prietenilor tai, urmatoarele pachete:


PACHET WHISKEY:
- JACK DANIELS + 4 SOFT - 280 lei
- DEWARS + 4 SOFT - 230 lei
PACHET VODKA:
- FINLANDIA + 4 SOFT - 230 lei
PACHET VIN:
- SAAC ROSE + 4 SOFT - 230 lei
PACHET ROM:
- BACARDI OAKHEART + 4 SOFT - 230 lei


Pretul unui bilet de acces este de 25 RON achizitionat de pe site-ul www.BLT.ro si 30 RON in seara evenimentului, la intrare, in limita locurilor disponibile.


Mesele se pot rezerva sunand la numarul de telefon 0730 540 186 sau completand formuralul urmator: https://goo.gl/forms/cJIL5tLLimPPNCHl2

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.