Ase social party 2019 afis

ASE Social Party - Back to school!

Va dorim sa pasiti cu dreptul in noul semestru, iar pentru a avea spor la invatat este necesara inca o petrecere de neuitat, pentru a avea un strop de noroc.


Intrucat ne-am simtit extraordinar la prima petrecere, lansam provocarea celei de-a doua. Evenimentul v-a avea loc intr-un cadru elegant, perfect pentru socializare. Stim ca povestile despre sesiunea care tocmai a trecut inca asteapta sa fie dezbatute, incununate cu succes de catre intamplarile amuzante din vacanta. Si unde anume decat intr-o atmosfera placuta si cand daca nu dupa primele cursuri, pentru a face intoarcerea la invatat mai blanda.


Cand? Vineri 22 Februarie, ora 23:00


Unde? SEVA Lounge


Pentru ca orice petrecere este mai frumoasa alaturi de prieteni, iti punem la dispozitie, tie si prietenilor tai, urmatoarele pachete:


PACHET WHISKEY:
- JACK DANIELS + 4 SOFT - 280 lei
- DEWARS + 4 SOFT - 230 lei
PACHET VODKA:
- FINLANDIA + 4 SOFT - 230 lei
PACHET VIN:
- SAAC ROSE + 4 SOFT - 230 lei
PACHET ROM:
- BACARDI OAKHEART + 4 SOFT - 230 lei


Pretul unui bilet de acces este de 25 RON achizitionat de pe site-ul www.BLT.ro si 30 RON in seara evenimentului, la intrare, in limita locurilor disponibile.


Mesele se pot rezerva sunand la numarul de telefon 0730 540 186 sau completand formuralul urmator: https://goo.gl/forms/cJIL5tLLimPPNCHl2

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.