Ase crush party 2019 afis

ASE Crush Party

Iubirea nu o poți încătușa în cuvinte sau forme standardizate, nu o poți reflecta în cifre sau statistici... Iubirea nu este matematică și nu poate avea o formă rațională.

"Esti din ASE dacă..." dă startul petrecerilor ASE CRUSH PARTY și are plăcerea de a vă invita la o avanpremieră de Valentine’s Day. Vă oferă ocazia, acum că a început sezonul rece, de a nu fi singuri și de a găsi persoana potrivită cu care să vă încălziți trupurile și sufletele.  

N-ai avut curajul până acum să-i spui "Bună"? Uită de orice frică și lasă-te cuprins de vibe-ul electric care va pune stăpânire pe întreaga seară, vineri, 8 noiembrie, începând cu orele 20:00, în Funky Lounge Herăstrău.


Scapă de cenzura rațiunii și dă-ți voie să simți din nou fluturi în stomac.

 

Locația este izolată și dispune de încălzire pentru a ne bucura de tot confortul

PACHETE

Și pentru a vă lăsa cuprinși de vraja flirtului, îți punem la dispoziție, ție și prietenilor tăi, următoarele pachete de poțiuni magice:
- Vodka Absolut 0.7L + 1 L SOFT 250 RON
- Whiskey Jameson 0.7L + 4 SOFT 250 RON
- Vin Alira Rosé 1.5 L 250 RON

Pentru rezervări mese și alte informații: - 0730667448 (Edward Moraru)

SUPORT EVENIMENT

Prețul unui bilet este de 30 lei. De asemenea, poți beneficia și de oferta de grup 125 lei/ 5 bilete (număr limitat). În seara evenimentului, la intrare, prețul unui bilet este de 35 lei (în limita locurilor disponibile). Biletele pot fi achizițonate online de pe www.blt.ro


Biletele sunt limitate

#ASElife  #estidinASE #ASEstudents

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.