Ase crush party 2019 afis

ASE Crush Party

Iubirea nu o poți încătușa în cuvinte sau forme standardizate, nu o poți reflecta în cifre sau statistici... Iubirea nu este matematică și nu poate avea o formă rațională.

"Esti din ASE dacă..." dă startul petrecerilor ASE CRUSH PARTY și are plăcerea de a vă invita la o avanpremieră de Valentine’s Day. Vă oferă ocazia, acum că a început sezonul rece, de a nu fi singuri și de a găsi persoana potrivită cu care să vă încălziți trupurile și sufletele.  

N-ai avut curajul până acum să-i spui "Bună"? Uită de orice frică și lasă-te cuprins de vibe-ul electric care va pune stăpânire pe întreaga seară, vineri, 8 noiembrie, începând cu orele 20:00, în Funky Lounge Herăstrău.


Scapă de cenzura rațiunii și dă-ți voie să simți din nou fluturi în stomac.

 

Locația este izolată și dispune de încălzire pentru a ne bucura de tot confortul

PACHETE

Și pentru a vă lăsa cuprinși de vraja flirtului, îți punem la dispoziție, ție și prietenilor tăi, următoarele pachete de poțiuni magice:
- Vodka Absolut 0.7L + 1 L SOFT 250 RON
- Whiskey Jameson 0.7L + 4 SOFT 250 RON
- Vin Alira Rosé 1.5 L 250 RON

Pentru rezervări mese și alte informații: - 0730667448 (Edward Moraru)

SUPORT EVENIMENT

Prețul unui bilet este de 30 lei. De asemenea, poți beneficia și de oferta de grup 125 lei/ 5 bilete (număr limitat). În seara evenimentului, la intrare, prețul unui bilet este de 35 lei (în limita locurilor disponibile). Biletele pot fi achizițonate online de pe www.blt.ro


Biletele sunt limitate

#ASElife  #estidinASE #ASEstudents

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.