Artmania afis

ARTmania Festival Sibiu 2021

ARTmania Festival 2020 a fost amanat pentru iulie 2021 si toate biletele si abonamentele achizitionate pentru editia 2020 raman valabile pentru editia de anul viitor.

 

De ce s-a amanat editia 2020 pentru 2021?

Editia de anul acesta se amana pentru 2021 ca urmare a restrictiilor impuse de Guvernul Romaniei prin care este interzisa organizarea pe teritoriul Romaniei a evenimentelor, inclusiv de tip festival, care presupun adunari medii si mari de persoane in spatiul public, pentru a preveni riscul de crestere a ratei de propagare a virusului in randul participantilor.

Cu toate ca aceasta situatie ne afecteaza profund din punct de vedere financiar, administrativ si logistic, sustinem aceasta masura luata de autoritati avand in vedere ca una dintre prioritatile esentiale ale noastre a fost si ramane mentinerea sanatatii si sigurantei publicului, artistilor, membrilor echipei de eveniment si colaboratorilor nostri.

Cand va avea loc ARTmania Festival 2021?
Editia din 2021 a festivalului ARTmania va avea loc pe 23-25 iulie 2021 tot in Piata Mare a orasului Sibiu.

De ce o amanare si nu o anulare?
Amanam festivalul pentru a pastra bunele relatii construite de-a lungul anilor cu artistii, furnizorii, colaboratorii si partenerii nostri si, bineinteles, cu publicul platitor de bilete. In acest fel, lucram in continuare pentru festival, doar ca pentru editia din 2021.
 
Vom vedea artistii anuntati pentru 2020 in 2021?
In acest moment am reusit sa confirmam pentru line-up-ul din 2021 prezenta Amon Amarth, Clutch, Cult of Luna, My Dying Bride, Port Noir, Testament si The Vintage Caravan, iar discutiile continua cu managementul celorlalti artisti.

Chiar daca noi ne dorim sa pastram intregul line-up pe care l-am gandit pentru 2020, este posibil ca unii dintre artistii invitati sa nu mai poata participa la festival. Prezenta unor trupe sau artisti la festival este legata de traseul stabilit pentru turneele internationale, de timpul petrecut in studio, de lansari de albume si de alte angajamente avute de membrii trupei, inclusiv de timpul lor liber. Totusi, avand in vedere ca pana la momentul anularii line-up-ul festivalului ARTmania 2020 nu era complet, putem confirma ca lucram si purtam in continuare discutii cu agenti de booking, artisti si manageri pentru a veni cu editie mai buna si cu noi surprize in cadrul editiei din 2021 a festivalului ARTmania.

 

Raman valabile abonamentele cumparate pentru anul acesta?

Da, toate biletele cumparate de la vanzatorii autorizati sau direct de pe www.artmaniafestival.ro raman valabile pentru editia de anul urmator (23-25 iulie 2021), indiferent daca au fost cumparate ca bilete electronice sau in format fizic.
 

BILETE DISPONIBILE
Vineri, 23 Iulie 2021, ora 19:0023 - 25 Iulie 2021, Piata Mare, SibiuSELECTIE BILETE
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.