Artmania evenings afis

Artmania Evenings 2021

Cum nimic nu poate concura cu apropierea si cu sentimentul de conexiune umana pe care il construieste muzica live, in weekend-ul 23 - 25 iulie 2021, fanii muzicii rock sunt invitati sa se bucure de o atmosfera de festival, de activitati alternative si de energia concertelor oferite de unele dintre cele mai cunoscute trupe romanesti in cadrul „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival.

Evenimentul va avea loc la Quantic Club, va fi adaptat conditiilor de siguranta si de igiena impuse de contextul actual si este organizat din dorinta de a oferi sustinere artistilor si de a recrea, pe cat posibil in conditiile de acum, ambianta de festival cu care ARTmania si-a obisnuit fanii in ultimii 15 ani.


De-a lungul celor trei zile de „ARTmania Evenings” fanii se vor intalni cu nume binecunoscute ale scenei rock romanesti (a-z): Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine si White Walls.  

PROGRAM PE ZILE „ARTMANIA EVENINGS”:

  • 23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls
  • 24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda
  • 25 iulie: Lucifer – A Rock Opera, Am Fost La Munte Si Mi-a Placut


ACTIVITATI ALTERNATIVE ca-n vremurile bune
Pe langa concerte, o serie de activitati alternative vor oferi posibilitatea participantilor de a-si petrece timpul de dinaintea concertelor sau dintre acestea.

Fanii interesati de intregirea colectiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania in care vor gasi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

Detalii complete despre activitatile alternative disponibile pe durata ARTmania Evenings vor fi comunicate in viitorul apropiat intr-un anunt separat.


REGULI DE ACCES la „ARTmania Evenings” pentru publicul larg - Regulamentul este valabil pana la modificarea conditiilor de catre autoritati, modificari ce pot surveni pana la momentul desfasurarii evenimentului si care vor fi reflectate in prezentul regulament


Acces
Pentru a putea intra in spatiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participantii trebuie sa prezinte in zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

Accesul copiilor cu varste sub 12 ani impliniti este gratuit daca sunt insotiti de un adult cu un abonament/ bilet valid si cu o copie a unui act doveditor a varstei copilului. Parintii sau insotitorii sunt responsabili pentru siguranta copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandata purtarea castilor de protectie sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.

Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care in spatiul rezervat evenimentului ARTmania Evenings este interzis accesul cu carucioare pentru copii.

Accesul tinerilor participanti cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani se realizeaza in baza unui bilet valid si este permis doar daca sunt insotiti de o persoana adulta cu un bilet valid.

Reguli foto-video pentru publicul general. Este permis accesul in zona de eveniment cu camere foto cu obiective detasabile de mici dimensiuni, indiferent daca sunt profesionale sau nu, insa fara a folosi blitul si nici modul „filmare”. In caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica si clarifica posibilele neintelegeri ale restrictiilor comunicate. Va ramane interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) si alte accesorii, in special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare in incinta evenimentului sau lasarea lor in grija altor persoane ramane in raspunderea exclusiva a proprietarului. Folosirea bliturilor este strict interzisa.  

Alimente si bauturi
In perimetrul evenimentului este interzis accesul cu alimente si bauturi achizitionate din afara locului de desfasurare al evenimentului, respectiv Quantic Club din Bucuresti. Quantic Club, unde se va tine evenimentul, va pune la dispozitia participantilor un meniu variat de mancare si bauturi adaptate tuturor gusturilor si varstelor, asa cum si-a obisnuit deja clientii, meniu care va disponibil pe intreaga durata a evenimentului.

Participantii la eveniment trebuie sa se supuna controlului corporal sumar.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor violente sau aflate intr-o stare avansata de ebrietate sau a copiilor si minorilor neinsotiti de un adult.

Obiecte interzise
Este interzis accesul cu orice obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, produse de consum aduse din afara zonei festivalului [exemple: alimente, bauturi racoritoare (inclusiv apa), bauturi alcoolice], substante psihoactive, orice fel de obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, bricege, lanturi etc., materiale, substante sau produse pirotehnice/ toxice, spray-uri (inclusiv spray-uri pentru autoaparare), orice fel de recipiente de sticla (inclusiv sticle de parfum sau de crema) sau de metal, produse cosmetice ce contin lichide inflamabile, lasere sau lampioane chinezesti, bidoane de plastic, cutii de conserve, cutii de bautura, umbrele (pliabile sau nu), si banner-e sustinute de bete, aparate de filmat si alte accesorii, in special de dimensiuni mari, orice fel de trepiede, blituri detasabile (fiind interzisa orice fel de fotografiere realizata cu blit sau printr-o alta modalitate care poate deranja bunul mers al evenimentului/ festivalului sau pe ceilalti participanti), orice fel de substante interzise prin lege.

Accesul cu animale de companie nu este permis in perimetrul evenimentului.

Regulile sanitare aplicate in cadrul evenimentului ARTmania Evenings vor fi cele aflate in vigoare la momentul datei evenimentului, stabilite in acord cu reglementarile legale de la acel moment, precizari care vor putea fi consultate in regulamentul de eveniment disponibil pe artmaniafestival.roRegulamentul complet al evenimentului* poate fi consultat accesand https://artmaniafestival.ro/ro/regulament-festival.html

* Regulamentul este valabil este valabil pana la modificarea conditilor de catre autoritati si poate suferi schimbari/ completari in functie de acestea.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.