Amy afis

Amy Winehouse... prea devreme

Duminică, 12 mai, ora 18:30, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” prezintă publicului un spectacol modern și inedit, inspirat din viața și cariera celebrei cântărețe britanice Amy Winehouse.

 

Amy Winehouse...prea devreme aduce în prim plan, pentru prima dată în țara noastră, profunzimea și complexitatea celei care a revoluționat industria muzicală prin stilul său interpretativ unic și prin piesele inspirate din viața și trăirile sale, într-un concept regizoral original, semnat de Dan Mirea și completat de scenografia realizată de Ionuț Mitrofan.

 

În cadrul spectacolului, secția de Revistă a Teatrului vă va prezenta lucrări muzicale ce scot în evidență evoluția și perioadele importante ale vieții legendarei artiste.

 

„Viața lui Amy Winehouse a fost și va rămâne o întreagă simfonie. A fost un  om simplu și un artist complex ce a trăit pentru muzică, singurul său refugiu în nebunia lumii. Tot ce i-a aparținut ne-a lăsat nouă” iar prin spectacolul Amy Winehouse...prea devreme, Teatrul „Nae Leonard” îi aduce un omagiu.

 

În distribuție veți putea urmări baletul Teatrului împreună cu secția de Revistă: Irina Popa,  Florentina Andronic, Mihail Anton, Andrei Ardeleanu, Cristina Boghici, Costel Donose, Cristina Isabela Ionașcu, Adina Lazăr, Mariana Pisică și Alexandru Tatu. Conducerea muzicală îi aparține maestrului Nicolae Mantu.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.