Amor de martisor afis 2

Amor de martisor

Un proiect nou gandit de Dinu Olărașu si Costel Pătrășcan, un spectacol de muzica, poezie si umor dedicat femeilor!
Dar si barbatilor!..,

"Genial in parerea multor colegi, Dinu Olarasu daruieste spre incantare si interpretare cantece de unica identitate ca melodie si vers. Compozitor al celebrului imn al festivalului Folk You, alaturi de "Ploaia asta Nebuna", "Suna-ma Noaptea" , "N-ai nevoie de Foarte Multe "...si multe alte piese superbe DINU OLARASU , a scris versuri pentru artisti si trupe ca PHEONIX, PROCONSUL, IRIS, DIRECTIA 5, MIRCEA BANICIU, NICU ALIFANTIS, MIRCEA VINTILA, DUCU BERTI, si multi foarte multi altii ... "

"Costel Pătrășcan este un observator atent și inteligent a ceea ce se întâmplă în România. Și are o remarcabilă viteză de reacție, comentând aproape instantaneu, prin intermediul unui desen, căruia îi asociază de obicei și câteva cuvinte, fiecare nouă situație din viața noastră. Desenul este neglijent-generos, plin de farmec, iar cuvintele ‒ folosite cu precizie, de un bun cunoscător al limbii (și al literaturii) române. Dar luate împreună, și desen și cuvinte, își măresc spectaculos expresivitatea, se transformă într-un cocteil-Molotov în lupta cu prostia și imoralitatea.
.............................................................................................................
Costel Pătrășcan a adus un suflu nou în caricatura românească. I-aș spune la rândul meu, modificând puțin versul lui Nichita Stănescu: „Ce bine că ești! Ce mirare că ești!”
Alex. Ștefănescu  

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.