Amantul inselat cafe deko 7mai

Amantul inselat

Spectacolul "Amantul inselat", de Orlin Diakov, este o comedie naucitoare, ce abordeaza lupta dintre doi barbati pentru FEMEIA care face parte din destinul amandurora.

 

Un spectacol plin de umor despre o situatie incurcata - bilete la Amantul inselat - deKontext la Cafe Deko


O intalnire in parc intre sot si amant si o ora de haz pe seama luptei fara scrupule dintre cei doi. Regula este ca nu exista reguli. Se iau ostatici, se leaga cu catusele de banca, se imbrancesc, se imbata, se imprietenesc... Ne regasim cu totii in aceste doua personaje... chiar daca nu recunoastem acest lucru.

Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a avut peste 20 de reprezentatii in tara si a primit invitatii din Bruxelles, Paris, Munchen, Toronto, Ottawa, Montreal si Havana.

 

Distributia: Sorin Misiriantu, Ioan Isaiu

Locurile in sala se vor ocupa in ordinea sosirii

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.