Amanta afis

Amanta

Amanta - adaptare dupa "Incurca lume " de A.D.Hertz; a sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa ce adaposteste in distributie actori de succes de la Teatrul National Bucuresti.


Comedia "Amanta" in regia lui Armand Calinovici, o adaptare dupa celebra lucrare "incurca lume" de a.D.Hertz , va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei: ileana olteanu / eugenia serban (olga) , liliana pana / iuliana moise ( didina strambuleanu ), ovidiu cuncea (bungrazescu traian), dorin andone/ gavril patru (Matei Pintenaru) si armand calota (emilstrambuleanu), o distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor. Actiunea se desfasoara la inceputul secolului xx...In zori, avocatul emil strambuleanu se intoarce acasa cu o trasura ...Uuuuups...Didina nu doarme. E...Furioasa!

 

Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite? Dar ce te faci cand minciuna, o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propria casa? Hai sa vedem pe unde scoti camasa... Cand in familie cumnatul e procuror.


Va asteptam la spectacolul amanta de a.D.Hertz pentru a afla împreună cum va iesi din incurcatura avocatul-infidel.                                                                                                            

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.