Poster tudor

ALTFEL...romanta

In ultimele decenii, Tudor Gheorghe si-a creat bunul obicei de a ne rasfata de fiecare data cu PREMIERE surpriza. Nu a făcut rabat de la calitate, cu fineţurile poeziei culte şi populare si se bucura de sali pline.

 

Fiecare concert a fost celebrat alaturi de mii de spectatori. Iata ca pe 21 decembrie  “olteanul absolut” revine, la Sala Palatului, cu o noua PREMIERA SURPRIZA,  "ALTFEL…romanta", unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra si Grupul vocal Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

„Daca publicul meu care ma iubeste, ma va cinsti si de data aceasta cu prezenta, va avea surprize placute”- Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.

 

Reguli de acces:

 

-   ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastra preferati, va rugam sa respectati regulile in vigoare la momentul concertului !

-   DUPA ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL,

-   va rugăm sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare,

-   dupa inceperea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile isi pierd valabilitatea,

-   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.  

-  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indiferent de motiv si

 NU SE FAC EXCEPTII !!!

 

-   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.  

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.