Alma nicola concert unteatru afis

Alma Nicole – Concert

Alma-Nicole este actrita si muzician, iar in concertele ei se acompaniaza la pian și la chitara pe compozitiile proprii, de asemenea realizand variante light acustice pentru cover-uri de pop-rock, jazz, piese braziliene si nu numai. Semifinalista „Romanii au talent" si concurenta la „Vocea Romaniei" anul acesta, are o bogata activitate artistica, de la cele mai intime locatii şi pana la scena Ateneului Roman, Alma Nicole este o prezenta speciala, care creeaza pentru fiecare cantec, un intreg univers in care ii invita pe toti cei care o asculta, sa viseze.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.