Afis final ali mananca sufletul apollo111

ALI: Frica mananca sufletul

Radu Jude, regizor de film consacrat, provoaca publicul de teatru cu un text care, desi a fost scris in anii ’60, este, mai mult ca oricand, relevant in contextul actual.

 

Ali: Frica mananca sufletul este un spectacol de teatru adaptat dupa textul - devenit film - al celebrului regizor german Rainer Werner Fassbinder.

 

Piesa de teatru Ali: Frica mananca sufletul abordeaza in fata publicului subiecte de actualitate precum imigratia, iubirea, prejudecata si cultura araba. Acestea sunt ingredientele de baza ale povestii de dragoste dintre doi oameni complet diferiti: Emmi, o femeie in jur de 60 de ani, si Ali, un imigrant marocan, cu 25 de ani mai tanar. Trecand peste toate tabu-urile si depasind oroarea provocata in familie si printre cunoscuti, cei doi hotarasc sa se casatoreasca.

 

Intrebarea este: cum ar fi daca Emmi si Ali ar locui in apartamentul de langa tine?

 

Spectacol de teatru nerecomandat persoanelor sub 15 ani.

 

Traducere din limba germană: Andrei Anastasescu

 

Regia: Radu Jude

Scenografia: Iuliana Vilsan

Light Design: Tudor Lucaciu

 

Distributie:

Liliana Ghita

Kamara / Amir Shafizadeh

Adina Cristescu

Eduard Cirlan

Ilinca Harnut

Lucian Teodor Rus / Mihai Nițu

 

 

Producator: Apollo111

 

Apollo111 este mai mult decat un teatru, iar spectacolele oferite sunt selectionate in fiecare an de un director artistic diferit, anul acesta fiind randul actorului Bogdan Dumitrache. Pe langa stagiunea principala, in repertoriu se regasesc si spectacole de teatru pentru copii si parinti.

 

Mai multe detalii pe Apollo111.ro

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.