Alexandra usurelu brasov 2018

Alexandra Usurelu - Lumea cum ai vrea sa fie

Alexandra Usurelu vine la Brasov pe 27 aprilie, cu mult asteptatul concert ”Lumea, cum ai vrea sa fie”. Prezenta Alexandrei Usurelu la Brasov va fi una cu totul speciala, intrucat artista isi invita publicul la Centru Cultural Reduta.

 

Alexandra Usurelu vine la Brasov - cumpara bilete la concertul Lumea cum ai vrea sa fie sustinut de Alexandra Usurelu la Centrul Cultural Reduta pe 27 Aprilie 2018, ora 20:00

 

Pe 27 Aprilie 2018, Alexandra Usurelu va prezenta la Centru Cultural Reduta o productie spectaculoasa de concert, distributia fiind alcatuita din band-ul sau, flaut si un grup de coarde. Materialul muzical prezentat va contine melodii noi, cu sonoritati mult diversificate, dar si cantece din vechiul catalog.

 

Cunoscuta pentru muzica sa curata, Alexandra Usurelu a reusit fara artificii si actiuni agresive de promovare sa castige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce prefera sa-si aleaga singur muzica pe care o asculta si sa-si urmeze artistii favoriti in salile de spectacol. S-a facut remarcata in peste 400 de concerte drept o artista care a readus bunul simt pe scenele de concert din Romania, vocea si personalitatea sa trasand pentru cunoscatorii muzicii de calitate conturul unui artist singular in muzica romaneasca.

 

Concertele sold out sustinute de Alexandra Usurelu la Teatrul National din Bucuresti si in turneele din toata tara au transformat-o rapid in una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tanara artista care a sustinut doua concerte proprii in aceeasi zi, cu casa inchisa, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti.

 

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.