Alba ca zapada dubee doo noiembrie 2017

Alba ca Zapada si cei sapte pitici

Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.


Sambata, 11 noiembrie 2017, de la ora 11.00, la Club The HUB (langa Magazinul COCOR), actorii Teatrului Dubee Doo va invita la spectacolul de teatru pentru copii “Alba ca Zapada si cei sapte pitici”, adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Fratii Grimm.

 

Un spectacol de teatru pentru copii si nu numai - bilete la Alba ca Zapada si cei sapte pitici

O fata frumoasa reuseste, prin bunatatea si puritatea sa, sa treaca prin incercari periculoase puse la cale de mama vitrega, o regina haina si orgolioasa, pentru care frumusetea si tineretea erau singurele idealuri in viata. Piticii sunt fiintele dragalase care-i sunt alaturi in momentele de cumpana, iar finalul le apartine tuturor celor pentru care adevarul, binele si curajul sunt principalele virtuti in viata.

Va invitam pe un taram fantastic, acolo unde copiii isi creaza propriile povesti, cu personaje care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.

 

Distributie: Adina Stan, Cristina Plesa si Gabriel Chirila. Scenariu: Adina Stan.


Acces general.
Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.