Aladin dubee doo18feb2017

Aladin si lampa fermecata

Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.

Sambata, 18 februarie 2017, de la ora 11.00, va invitam la spectacolul de teatru pentru copii "Aladin si lampa fermecata” ce se va desfasura la Godot Cafe-Teatru.

 

Un spectacol de teatru pentru copii si nu numai - bilete la Aladin si lampa fermecata

Va invitam, cu mic, cu mare, sa intrati in atmosfera Orientului indepartat si sa va lasati vrajiti de miresmele, culorile si bunatatile acestuia. Vom vedea impreuna ce surprize poate oferi o simpla lampa si prin ce aventuri va trece Aladin pentru a fi alaturi de aleasa inimii sale.

Vom trece, impreuna cu ei, printr-o serie de intamplari interesante si vom fi partasi la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica si buna dispozitie.

La final, Aladin si Jasmine ne vor invita sa gustam cele mai bune curmale din gradina palatului lor.

 

Distributie: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrota si Alexandru Popescu. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol.


Acces general.
Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.