Aer colorat afis2

Aer colorat - by Rasova

Un pahar de roze, un apus portocaliu, iarba verde, bronzul de pe piele, o rochie galben aprins, o pată de vin roșu pe cămașă. Te așteptăm pe la noi, să te bucuri de toate culorile vieții. Vineri, 16 iulie, împreună cu Delia.

Să știi că vom petrece pe iarbă, așa că încalță-te cu ce consideri tu că o să te simți mai bine.

AER este o serie de evenimente făcute pentru a oferi aer proaspăt.

 

  • Aer proaspăt pentru urechi.
  • Aer proaspăt pentru ochi.
  • Aer proaspăt pentru minte.
  • Și aer proaspăt pentru suflet.

Pret brățară AER  – 300 lei și include apă, mâncare, cafea și vin din gama La Plage, Sur Mer roze, Sur Mer Chardonnay si Riviera roze.

 

Pret brățară OXIGEN – 500 lei și include in plus acces nelimitat la toate băuturile din meniu și toate vinurile RASOVA, servire la masă și transport Constanța-Rasova și retur la cerere.

 

La pretul bratarii se adauga comisionul platformei.


Eveniment dedicat persoanelor de peste 18 ani.


Accesul se face până la ora 21, după care rezervarea poate fi pierdută. Evenimentul se incheie la ora 02 AM.


Ne rezervăm dreptul de a selecta clientela.

Mesele standard sunt de 4-6 persoane. Mesele de 2-3 persoane sunt mese inalte cu scaune de bar.

 

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor pentru diminuarea riscului de infectare cu virusul COVID 19, iar pentru acces trebuie prezentata dovada vaccinării sau testarii conform reglementarilor in vigoare.*

 

In locație va disponibilă testarea cu test antigen rapid cu recoltare din salivă si rezultat in câteva minute. Testarea va fi efectuată de partenerul nostru OK Medical, care va elibera rezultatul certificat conform legii. Pretul unui test este de 30 lei

 

Pentru mai multe informații nu ezita să dai un email la salut@cramarasova.ro sau să ne suni la numărul de telefon: 0730 044 467 (L-V de la 9-17).


* „Este permis accesul doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru cele care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).”

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.