Adapostul afis

Adapostul - Premiera

Doua personaje - o singura poveste.
Doua personaje - doua lumi in conflict.
Doua personaje - o moarte misterioasa.
Doua personaje, doua victime, doi vinovati.
Ancheta sentimentala despre doua iubiri neimplinite si o victima nevinovata.
Oare?!


O ingenioasa si surprinzatoare confruntare aparent sociala si politica, dar care descopera avatarurile sentimentale prin care cei doi eroi se dovedesc  simple victime ale propriilor limite. Contemporan doar in forma, conflictul etern al datoriei si al pasiunii impleteste firul unei anchete politiste cu radiografia afectiva a unei lumi greu de inteles si de acceptat,  in care supra-vietuim cu totii. Performantele interpretative provoaca permanent implicarea spectatorului prin povestea bine ascunsa intr-un  ADAPOST care nu-si mai gaseste rostul.


Distributie: Mircea Constantinescu si Cristian Dionise        
Regia: Mihai Lungeanu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.