Acum ori niciodata afis

Acum ori niciodata

”Acum ori niciodata” de Valentin Krasnogorov.

O comedie usoara la prima vedere... 4 personaje, 2 cupluri si o tema, pe cat de cunoscuta si ”batatorita” de toata lumea, in scris si in viata reala, pe atat de speciala ca abordare si viziune. Casatoria si familia. In esenta - o comedie amara. Conform statisticilor, in lumea de azi sunt mult mai multe divorturi decat casatorii fericite. Iar dupa un divort si o alta casatorie, de cele mai multe ori, nu vei deveni mai fericit. Cele patru personaje ale piesei sunt oameni obisnuiti care se confrunta cu aceeasi problema. O piesa care cu siguranta place, fie pentru ca ne regasim adesea intr-o astfel de poveste, fie pentru dialogul extrem de antrenant in care e scris, fie pentru replicile savuroase care iti raman intiparite in memorie...

2 cupluri. 2 prietene ”adevarate” si 2 prieteni ”adevarati” si o poveste de dragoste pe cat de atipica pe atat de frumoasa.

Atipica pentru ca viziunea despre iubire este atat de diferita de la persoana la persoana, de la varsta la varsta, de la femeie la barbat... Pentru ca ”acum ori niciodata” esti nevoit sa iei o decizie care iti schimba total destinul... pentru ca ”acum ori niciodata” e aceea decizie care trebuie luata rapid, chiar daca ani intregi te-a framantat...pentru ca ”acum ori niciodata” e atat de simplu si totusi atat de complicat. Pentru ca in ”acum ori niciodata” poate incapea FERICIREA.

ACUM ORI NICIODATA e o poveste despre oameni, iubire si pasiune, despre relatii si prietenie, despre societate si reguli... despre atatea altele, pe care le veti descoperi atunci cand veti vedea acest spectacol. E un scenariu... ca in viata. Pentru ca atunci cand iubim, parca nu mai suntem noi sau cel putin pentru o perioada devenim ”Altcineva”.

Frumoasa pentru ca orice poveste de iubire e extrem de frumoasa atunci cand se traieste si se simte cu adevarat.

 

Regia: Mihai Constantin
Distributia: Serban Pavlu, Mirela Oprisor, Gheorghe Ifrim, Nicoleta Lefter

Durata: 1h 30

Acces general

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.