PosterRAPID

ACS SEPSI-SIC - Rapid Bucuresti

Cu inimile pline de pasiune si ochii atintiti catre o noua demonstratie de talent si determinare, suntem incantati sa va prezentam un eveniment deosebit: Meciul de Cupa Romaniei la baschet feminin dintre Sepsi SIC si Rapid Bucuresti!


Echipele in competitie:

Echipa Sepsi SIC reprezinta o forta de temut in lumea baschetului feminin din Romania. Cu o istorie bogata si o serie impresionanta de performante, aceste jucatoare talentate sunt hotarate sa cucereasca Cupa si sa ofere un spectacol memorabil suporterilor lor.Rapid Bucuresti, echipa cu traditie si prestigiu in baschetul feminin romanesc, aduce pe teren o experienta inegalabila. Cu jucatoare cu un palmares impresionant, Rapid promite sa ofere o lupta palpitanta si sa dea totul pentru a castiga acest titlu.

 

Szívünk csupa szenvedély és szemünk a tehetség és az elszántság új demonstrációjára szegezve, örömmel mutatunk be Önnek egy különleges eseményt: a Román Kupa női kosárlabda-mérkőzést a Sepsi SIC és a Rapid Bukarest között!


A versenyen résztvevő csapatok:

A Sepsi SIC csapata hatalmas erőt képvisel a romániai női kosárlabda világában. Gazdag történelemmel és lenyűgöző teljesítménysorozattal rendelkező tehetséges játékosok elhatározták, hogy meghódítják a kupát, és emlékezetes show-t kínálnak támogatóiknak.A román női kosárlabda hagyományokkal és tekintéllyel rendelkező csapata, a Rapid Bukarest páratlan élményt hoz a pályára. A lenyűgöző múlttal rendelkező játékosokkal a Rapid izgalmas csatát ígér, és mindent megad a cím elnyeréséért.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.