Dan puric acesti romani

Acesti romani fantastici!

Compania Dan Puric prezinta in premiera nationala piesa scrisa si regizata de Dan Puric “Acesti Romani Fantastici”. Cu o distributie de exceptie din care fac parte Dan Puric, Amalia Ciolan, Beatrice Rubica si Ovidiu Cuncea, spectacolul este o reprezentatie profunda si rascolitoare, despre vesnicie, dar si despre derizoriul existentei umane.

 

PREMIERA NATIONALA “ACESTI ROMANI FANTASTICI”
O PIESA DE DAN PURIC


La Palatul National al Copiilor pe 15 Decembrie, ora 19:30


Actorii dau viata celor trei personaje aflate fata in fata cu iminenta mortii, intr-un spectacol emotionant.


"Ca sa cunosti un popor trebuie sa crezi in el si abia atunci poti sa te bucuri cu toata fiinta. Despre aceasta bucurie, vorbeste si spectacolul meu, despre minunea de a fi Roman !" Dan Puric


Cu:

Dan Puric

Ovidiu Cuncea

Amalia Ciolan

Beatrice Rubica

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.