Acadelia buzau afis

Acadelia - In premiera la Buzau

Show-ul ACADELIA – in premiera la Sala Sporturilor din Buzau


Delia, artistul cu cele mai spectaculoase concerte din Romania, aduce cel mai nou si exploziv show al sau de pana acum la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, pe 9 martie, incepand cu ora 20.


O figura iconica a muzicii romanesti si o artista completa, cu show-uri inovative si productii tehnice grandioase, Delia a avut pe parcursul carierei sale o evolutie impresionanta, fiind mereu prezenta in topurile muzicale. Pasionata de muzica sa si de posibilitatile artistice ale momentului, artista incearca mereu sa ofere ceva nou publicului sau. Fie ca este o romantica incurabila, un suflet rebel sau o femeie puternica, Delia continua sa surprinda prin atitudinea sa nonconformista, muzica indrazneata si show-urile de neuitat.


Artista ne-a obisnuit ca fiecare aparitie publica sa fie una memorabila, iar pentru ACADELIA, suntem atentionati de catre organizatori: continutul acestui show poate dauna grav persoanelor aflate la regim si celor care de maine merg la sala. Show-ul poate contine urme de ironie, dulceata de piersici si samburi de adevar. Acest show este recomandat atat sanatatii dumneavoastra psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indice glicemic cazut la pamant. Pentru o mai buna desfasurare de forte, incurajam pe toata durata spectacolului consumul moderat de dulce.


ATENTIE!


Prezenta in sala se face pe baza de bilet si acadele. Pentru a evita posibile neintelegeri legate de audienta generala, va rugam sa va informati inainte cu privire la playlist-ul artistei... si mai ales cu privire la artista in sine. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinati si nevaccinati vor avea acces in sala doar cu acordul parintilor.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.