Abramagic teatrul de magie

Abramagic - Spectacol de Magie

Spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.


In weekend, nimic nu este mai potrivit decat o ieşire cu familia la noul sediu al Teatrului de Magie. Abramagic este un atelier de magie, atat pentru copii cat si pentru parinti, unde cei mici vor putea vedea si invata trucuri de magie.

 

Va asteptam la Casa Magicianului cu un program bine pus la punct, ce va oferi o zi deosebita, atat celor mici, cat si parintilor.

 

Va invitam sa petreceti alaturi de noi o ora magica si memorabila, intr-o companie vesela, ce va va introduce intr-o lume a misterelor ce asteapta sa fie descoperite. Distractie si misterele sunt incluse in pretul biletului!

 

Haideti cu noi sa invatam cele mai interesante trucuri de magie la Abramagic - atelierul de magie pentru copii si parinti.

 

Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

 

Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.