Abracadabra ovidiu toredo afis2

Super Show Abracadabra - Ovidiu Toredo - Slobozia

Magicianul Ovidiu Toredo este cunoscut în toată țara pentru îndemanarea si rapiditatea cu care își executa numerele de magie, iluzionism și prestidigitație.


Micuții spectatori sunt fascinați de aparițiile spectaculoase de iepurași care ies din cutii magice, sunt încăntați de disparițiile de porumbei si turturele și aplaudă cu bucurie la toate momentele vesele si umoristice din spectacol.


Scena este preparată cu un decor superb care duce spectatorul in lumea minunata a circului, sonorizarea si luminile profesionale permit crearea unor efecte speciale spectaculoase.
magicianul la fiecare spectacol are si invitați, clovnul costassiny, personaje din desene animate-picachu, si supereroii superman si spiderman care ajută la executarea unui numar superb de levitație.


Spectacolul este recomandat copiilor cu varste între 3 si 14 ani.

După încheierea spectacolului spectatorii pot face gratuit poze cu toate personajele din spectacol.


Un spectacol pentru toata familia la Slobozia pe 30 August 2019.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.