600x860

Abonament baschet CS Valcea 1924 - Sezon 2023 - 2024

Abonamentul pentru baschetul echipei CS Valcea 1924 este tichetul perfect pentru iubitorii de baschet care doresc sa experimenteze pasiunea si intensitatea acestui sport in orasul Ramnicu Valcea. Cu acest abonament, sunteti invitati sa faceti parte din galeria de suporteri entuziasti si sa sustineti echipa locala in fiecare meci.

 

Beneficiile abonamentului pentru baschet CS Valcea 1924 includ:

 

Acces nelimitat: Abonamentul va ofera acces la toate meciurile de acasa ale echipei CS Valcea 1924 din Liga Nationala de Baschet Masculin, asigurandu-va ca nu veti rata niciun moment din actiunea pe teren.

 

Locuri rezervate: Cu abonamentul dvs., puteti sa va alegeti locurile preferate in sala de sport, pentru a avea o perspectiva excelenta asupra jocului si pentru a crea amintiri de neuitat.

 

Economii semnificative: Abonamentul reprezinta o optiune economica pentru cei care doresc sa asiste la toate meciurile, oferindu-va o reducere semnificativa fata de achizitionarea de bilete individuale.

 

Sustinerea echipelor locale: Prin achizitionarea abonamentului, sustineti financiar clubul CS Valcea 1924 si contribuiti la dezvoltarea baschetului  in comunitatea locala.

 

Experiente sportive memorabile: Abonamentul va ofera ocazia de a face parte din atmosfera captivanta a meciurilor, de a va alatura altor fani pasionati si de a crea amintiri speciale in timpul sezonului de baschet.

 

In rezumat, abonamentul pentru baschetul echipei CS Valcea 1924 este cheia pentru o experienta sportiva autentica, pentru a va arata sprijinul fata de echipa locala si pentru a va bucura de fiecare moment al sezonului de baschet. Este modalitatea perfecta de a fi parte din comunitatea de suporteri si de a va bucura de actiunea de pe teren in fiecare meci.

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.