Poster baschet fete

Abonament Baschet FCC UAV Arad

Pentru că sprijinul și atmosfera făcută de suporteri au fost, dintotdeauna, ingredientele care au adus echipei noastre victorii, punem la vânzare abonamentele pentru sezonul 2023/2024, începând din 21 august.

 

FCC UAV ICIM Arad este de 9 ori campioana României la baschet feminin și mai are în palmares alte 8 medalii de argint și 7 de bronz în campionatul românesc, fiind de peste trei decenii în prima ligă. A câștigat de 2 ori Cupa României și de 3 ori Liga Europei Centrale.

 

Beneficiile Abonamentelor:

 

  • Cele mai bune locuri: Abonamentele noastre îți oferă acces rezervat la cele mai bune locuri disponibile pentru meciurile noastre acasă, asigurându-ți un loc în prima linie a emoțiilor și suspansului pe teren.

 

  • Experiență Unică: Fiecare meci este o oportunitate unică de a trăi atmosfera vibrantă a competiției și de a susține echipa ta preferată. Abonamentul îți garantează oportunitatea de a nu rata niciun moment deosebit

 

Alăturați-vă comunității noastre de fani și fiți martorii unor momente memorabile în lumea baschetului feminin.

 

La zona VIP (tribuna oficială - scaunele roșii, locuri limitate) abonamentul va fi de 500 de lei și vă oferim o eșarfă tricotată (fular suporter) și un maiou oficial, ca cel purtat de jucătoare în actualul sezon, pe lângă cardul de abonament.


Pentru celelalte zone din sală, fanii noștri vor putea opta pentru abonamentul simplu, de 200 de lei, sau pachetul de 300 de lei, care include abonamentul, o eșarfă și un maiou.

 

Accesul copiilor până la 3 ani va fi gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50% cu exceptia zonei VIP.


Persoanele cu dizabilități vor avea acces gratuit.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.