Afis a12 noapte

A-XII-a noapte

Comedie shakespeariana bazata pe ambiguitatea identitatii unor personaje, rezultand un text la granita dintre comedie si drama, in care amestecul de veselie si melancolie se intrepatrunde cu quiproquo-uri si travestiuri.

 

Viola si Sebastian, fratele sau geaman, supravietuiesc unui naufragiu, dar niciunul nu stie ce s-a intamplat cu soarta celuilalt. Viola se deghizeaza in barbat si, sub pseudonimul Cesario, intra ca paj in serviciul ducelui Orsino. Ducele este iremediabil indragostit de o contesa bogata, Olivia, iar Viola ajunge sa se indragosteasca de acesta.

 

Sub infatisarea fratelui ei si la rugamintea ducelui, Viola merge sa o peteasca pe contesa, aceasta sfarsind prin a-l indragi pe tanarul numit Cesario. Intre timp, isi face aparitia si Sebastian care, prin asemanarea cu infatisarea actuala a surorii sale, creeaza confuzie si ajunge sa se casatoreasca cu Olivia.

 

La final, toate incurcaturile se rezolva, iar spectacolul, o adaptare in cheie moderna a piesei lui William Shakespeare, se incheie intr-o nota optimista, a iubirii implinite.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.