A 12 noapte afis

A-XII-a noapte

A XII-a noapte de William Shakespeare este o comedie spectaculoasa ce aduce pe scenă farse și deghizări, cu bufoni, calambururi și confuzii.

 

Spectacolul povesteste cu umor despre iubire si iluzie, despre amagirile care prind contur precis în sufletele înflacarate ale îndragostitilor.

 

Toate acestea constituie ingredientele tainice ale unei rețete alchimice necesară pt împlinirea destinului prin minunea din a 12-a noapte sfăntă spre care toți năzuiesc fără știință și pe care toți prin iubire o provoacă.

 

Astfel despărțirea prin naufragiu a fratelui de soră, căutarea și regăsirea lor este un motiv arhetipal major al căutării Sinelui integral, pierdut în naufragiul evolutiv al omenirii.

DUCELE ORSINO: Dan Balasoiu
CONTESA OLIVIA: Sidonia Gabriela Ganea / Oana Anghel
VIOLA: Alina Dumitrelea / Georgeta Nedelcu
SEBASTIAN: Altan Dan Safta Zecheria
Sir TOBY BELCH: Bogdan Dita
Sir ANDREW AGUECHEEK: Dan Apavaloaie / Cristian Constantinescu
MARIA: Doina Sandru
MALVOLIO: Marian Simion
BUFONUL FESTE: Valentin Andries
CAPITANUL ANTONIA: Mioara Dima
VALENTINA: Valentina Visarion/ Andreea-Roxana Neagu
Regia: Oswald Gayer  


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.