Teatru pentru copii a disparut mos craciun

A disparut Mos Craciun – la Teatru la Cinema din Plaza Romania

Spectacol de teatru interactiv  - A disparut Mos Craciun 

 

Teatru la Cinema va invita in lumea magica a Craciunului, printr-o poveste originala, pusa in scena printr-un un spectacol amuzant si plin de umor. Copiii si parintii deopotriva sunt asteptati la o portie zdravana de distractie, urmarind un spectacol interactiv, unde copiii se vor simti parte din actiune.

 

Vrajitorul  Vara - Chioara vrea sa-i fure locul lui Mos Craciun, se loveste insa de amuzantul detectiv, Omul de Zapada, de blanda Craiasa a Zapezii si de ingeniosul Spiridus, care ii vin de hac. Toate personajele, se vor urmari, se vor alerga, totul  spre a salva Craciunul. Copiii vor participa la poveste cu sufletul la gura si cu mare bucurie.

 

Piesa de teatru este recomandata copiilor cu varsta intre 3-7 ani.

 

Durata: 45 de minute

Acces general.

Pret bilet Adult: 25,5 lei; pret bilet Copii: 15,5 lei

Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.