Bistro dorobanti 8 martie2017

8 Martie la Bistro Dorobanti

Pe 8 Martie, incepand cu ora 19:00, va asteptam la Bistro Dorobanti pentru a celebra impreuna Ziua Femeii cu o cina deosebita si un show live de improvizatie.

 

Va invitam petreceti Ziua Femeii alaturi de noi la Bistro Dorobanti, cu o cina deosebita si atent planificata de bucatarul nostru. Meniul este unul cu totul deosebit, special gatit cu multa atentie si dragoste, in ton cu sezonul si ziua sarbatorita. 


Meniul serii de 8 Martie este format din:

  • aperitiv
  • fel principal
  • desert
  • bauturi: o cafea, apa si o bautura alcoolica

Bistro Dorobanti v-a pregatit o seara cu totul speciala, cu o atmosfera deosebita, show live de imrpovizatie si multe surprize incepand cu ora 19.00!

Show-ul live va fi sustinut de trupa de improvizatie BigImpro.

 

“Totul se desfasoara fara nicio "plasa de siguranta". Ceea ce facem depinde aproape in exclusivitate de sugestiile publicului, intr-un act de improvizatie irepetabil." - declara Carmen Lopazan, membra a trupei BigImpro.

 

Fiind vorba despre un show de improvizatie totul se petrece spontan, pentru prima si ultima oara, fara scenariu si fara regie.

Va invitam asadar la un show unic, pentru ca suntem de parere ca o experienta de neuitat este cel mai potrivit cadou.  Echipa de profesionisti de la Bistro Dorobanti se va ocupa de fiecare detaliu pentru ca dvs. sa petreceti o seara memorabila.

 

Bistro Dorobanti este situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Dorobanti, si reprezinta o locatie usor accesibila, cu orice mijloc de transport.

 

Pretul afisat este valabil pentru 1 persoana.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.