3 surori suceava matei visniec afis

3 Surori

Punctart în parteneriat cu Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava

„3 Surori” este un spectacol despre oameni aflați în căutarea fericirii, blocați în reprezentarea fericirii și niciodată fericiți. Prozorovii trăiesc în trecut, în viitor, dar niciodată în prezent, iar viața trece fără menajamente pe lângă ei, la fel ca anotimpurile. Spectacolul are ca punct de pornire piesa de teatru Trei Surori de A. P. Cehov tradusă și adaptată de Raluca Rădulescu. Regia este semnată de Catinca Drăgănescu, scenografia și costumele de Andreea Simona Negrilă, coregrafia este realizată de Simona Deaconescu și Mariana Gavriciuc, light & video design-ul sunt creația lui Dan Băsu, iar muzica e interior8. Coordonatoarea proiectului este Catrinel Bejenariu, co-fondatoare Punctart.


„3 Surori Loading Culture” este un proiect inedit de teatru și cercetare culturală, destinat tinerilor, dezvoltat de o echipă interdisciplinară de peste 20 de artiști și specialiști din Suceava, Iași, București. Spectacolul „3 Surori” este al doilea proiect din cadrul platformei „Loading Culture”, o inițiativă Punctart, un demers de familiarizare a generației tinere cu un text universal privit dintr-o perspectivă modernă, un nou limbaj scenic care integrează noile tehnologii.

Prozorov Andrei Sergheevici - Cosmin Panaite
Natalia Ivanovna, logodnica și mai târziu soția lui - Delu Lucaci
Olga, sora lui - Cristina Florea
Mașa, sora lui - Diana Lazăr
Irina, sora lui- Clara Popadiuc
Kulâghin Fiodor Ilici, profesor de liceu, soțul Mașei - Sergiu Moraru
Verșânin Aleksandr Ignatievici, arhitect, director – Mîndru Cătălin Ştefan
Tuzenbah Nikolai Lvovici, arhitect - Horia Andrei Butnaru
Salionâi Vasili Vasilievici, inginer - Alexandru Marin
Cebutâkin Ivan Romanovici, medic - Sebastian Bădărău

Finanțatori: AFCN, UNITER
Parteneri: INCFC, Hubrica, Redu, Mai Bine
Sponsori: Mae, Grid Management Group, Suct


Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și UNITER. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


Prețul unui bilet este 20 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere de 50%, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

La intrarea în sala de spectacole este obligatorie prezentarea documentului care a stat la baza achiziției biletului cu preț redus (ex: carnet elev / student, cupon pensie).

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.