3 surori suceava matei visniec afis

3 Surori

„3 Surori” este un spectacol despre oameni aflati in cautarea fericirii, blocati in reprezentarea fericirii si niciodata fericiti. Prozorovii traiesc in trecut, in viitor, dar niciodata in prezent, iar viata trece fara menajamente pe langa ei, la fel ca anotimpurile. Spectacolul are ca punct de pornire piesa de teatru Trei Surori de A. P. Cehov tradusa si adaptata de Raluca Radulescu. Regia este semnata de Catinca Draganescu, scenografia si costumele de Andreea Simona Negrila, coregrafia este realizata de Simona Deaconescu si Mariana Gavriciuc, light & video design-ul sunt creatia lui Dan Basu, iar muzica e interior8. Coordonatoarea proiectului este Catrinel Bejenariu, co-fondatoare Punctart.


„3 Surori Loading Culture” este un proiect inedit de teatru si cercetare culturala, destinat tinerilor, dezvoltat de o echipa interdisciplinara de peste 20 de artisti si specialisti din Suceava, Iasi, Bucuresti. Spectacolul „3 Surori” este al doilea proiect din cadrul platformei „Loading Culture”, o initiativa Punctart, un demers de familiarizare a generatiei tinere cu un text universal privit dintr-o perspectiva moderna, un nou limbaj scenic care integreaza noile tehnologii.

 

Distributie:

Prozorov Andrei Sergheevici - Cosmin Panaite
Natalia Ivanovna, logodnica si mai tarziu sotia lui - Delu Lucaci
Olga, sora lui - Cristina Florea
Masa, sora lui - Diana Lazar
Irina, sora lui- Clara Popadiuc
Kulaghin Fiodor Ilici, profesor de liceu, sotul Masei - Sergiu Moraru
Versanin Aleksandr Ignatievici, arhitect, director – Mindru Catalin Stefan
Tuzenbah Nikolai Lvovici, arhitect - Butnaru Horia Andrei
Salionai Vasili Vasilievici, inginer - Alexandru Marin
Cebutakin Ivan Romanovici, medic - Sebastian Badarau

Finantatori: AFCN, UNITER
Parteneri: INCFC, Hubrica, Redu, Mai Bine
Sponsori: Mae, Grid Management Group, Suct


Acest proiect cultural este co-finantat de Administratia Fondului Cultural National si UNITER. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.