Odyssey afis

2001: A Space Odyssey

Cu câteva zile înainte de premiera filmului, Martin Luther King Jr. a fost asasinat, iar președintele Lyndon Johnson, împovărat de vraciul actual al Vietnamului, tocmai anunțase că nu va căuta reelecția. Asasinarea lui Robert Kennedy a fost la doar două luni distanță, urmând să fie urmărită invazia sovietică a Cehoslovaciei. Tinerii din întreaga lume ardeau sutienele și clădirile.

În același timp, visul președintelui Kennedy de astronauți americani care ajung pe lună a fost în stăpânirea noastră. După cum au înțeles Kubrick și co-scenaristul Arthur C. Clarke, entuziasmul pentru aterizarea lunii din 1969 și pentru explorarea spațială în general, ne-au dat licența de a considera un scop mai mare și un viitor mai luminat pentru omenire, chiar dacă lumea părea să se prăbușească. jos - poate mai ales atunci.
Unul dintre cele mai tari bilete la Cannes  au fost pentru un film vechi de cincizeci de ani pe care aproape toată lumea îl văzuse deja și în curând va fi din nou în lansare. 2001, Stanley Kubrick : Odyssey Space, un film care nu fusese niciodată proiectat la Cannes, realizat de un regizor care nu venise niciodată la Cannes, a ajuns aici prin amabilitatea lui Christopher Nolan, care nici nu a arătat niciodată un film la Cannes. Completat ca o imprimare „nerestricționată” de 70 mm - adică un tipar nou, fără restaurări sau modificări digitale - filmul proiectat la marele teatru Debussy, pentru că a fost unul dintre puținele locuri care au avut aranjamentul corespunzător de difuzoare pentru a face adevărat. dreptate la coloana sonoră a prezentării Cinerama din 1968 a filmului. Nolan a fost însoțită în premieră de fiica lui Kubrick, Katharina Kubrick; Producătorul și cumnatul lui Kubrick, Jan Harlan; și Keir Dullea, actorul care l-a interpretat pe astronautul David Bowman, cel mai mare rol uman din film. Ovația masivă în picioare după screening a fost o concluzie anterioară, dar era încă încântător să vezi dragostea din cameră pentru una dintre cele mai mari capodopere ale lui Kubrick.

 

  • Biletul include si o Apa plată 0,5 + 1 Popcorn 0,2 kg

 

INFO COVID 19

Accesul va fi permis cu 80 de minute înainte de începerea filmului în baza biletului, abonamentului sau a invitației.

La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate sau confirmate de agenti.

Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimente fiecare persoana va fi verificata cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade Celsius.

Persoanele care refuză sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distantanța fizică.

Toate persoanele vor avea acces în spațiul dedicat proiectiei de film respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta.

Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.

Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să respectați distanțarea fizică. Spațiul este special creat doar pentru eveniment și orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a ordonanței privind starea de alertă și vă supuneți amenzilor acestei ordonanțe.

Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.

În cazul în care doriți să părăsiți zona de cinema înainte de finalizarea filmului vă rugăm să folosiți numai aleile de acces și ieșirea special marcată în acest sens.
Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.

Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului CineFilm.

În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.

Vă informăm că participarea la unele evenimente este nerecomandata minorilor, putând exista momente în care se vor difuza calupuri publicitare cu conținut nerecomandat minorilor.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.