Bistro dorobanti 1 martie2017

1 Martie la Bistro Dorobanti

1 Martie este o sarbatoare romaneasca a primaverii. In prima zi din luna ne bucuram de revenirea la viata a naturii.

 

Va invitam sa sarbatoriti primavara alaturi de noi la Bistro Dorobanti, cu o cina deosebita si atent planificata de bucatarul nostru, care va incerca sa va surprinda cu un meniu in ton cu sezonul. Si cum vom sarbatori exact sosirea primaverii, meniul va consta in retete reinterpretate, astfel incat sa ofere clientilor prospetimea specifica acestui anotimp.


Meniul serii de 1 Martie este format din:

  • aperitiv
  • fel principal
  • desert
  • bauturi: o cafea, apa si o bautura alcoolica

Bistro Dorobanti v-a pregatit o seara cu totul speciala, cu o atmosfera deosebita, muzica live si multe surprize incepand cu ora 19.00!

Show-ul live va fi sustinut de Anda Dimitriu (finalista la Vocea Romaniei) impreuna cu Dennis Mares.

Suntem de parere ca o experienta de neuitat este cel mai potrivit cadou, de aceea echipa de profesionisti de la Bistro Dorobanti se va ocupa de fiecare detaliu pentru ca  dvs. sa aveti o seara memorabila.

 

Bistro Dorobanti este situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Dorobanti, si reprezinta o locatie usor accesibila, cu orice mijloc de transport.

 

Pretul afisat este valabil pentru 1 persoana.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.