PRIMA PAGINA»TEATRUL TINERETULUI - PALATUL COPIILOR

TEATRUL TINERETULUI - PALATUL COPIILOR

  Bulevardul Tineretului 8-10,București 040353
TEATRUL TINERETULUI BUCURESTI (PALATUL NATIONAL AL COPIILOR) este situat in Sectorul 4,pe bulevardul Tineretului 8-10.Inaugurat in anul 1985,are o suprafata totala de 17.700 mp. Datorita calitatilor arhitecturale deosebite,proiectului si colectivului de arhitecti li s-a conferit Premiul Uniunii Arhitectilor in anul 1985.
 
Principalele elemente functionale ale acestei investitii sunt:
 
Sala de spectacole cu o capacitate de 800 de locuri,scena si anexe (turn si buzunare scena) fosa pentru orchestra,depozite pentru costume si recuzita, hol, foaier, garderoba, cabine pentru actori, cabine pentru proiectie, aer conditionat
 
Sectorul pentru cercurile tehnico-aplicative si cultural artistice amenajat pentru cercurile de informatica, modelism, limbi straine, orchestra, ansamblu coral, fanfara, coregrafie, arte plastice, teatru, acvaristica,etc.
 
Sectorul pentru activitati metodice,avand la dispozitie pe langa spatiile specifice si sala de spectacole de 200 locuri pentru teatru, conferinte, seminarii, proiectii, simpozioane.
 
Palatul National al Copiilor este un loc aparte care si-a castigat,in timp,statutul de unicat in peisajul educational european. De 29 de ani,Palatul Copiilor isi scrie povestea cu noblete si profesionalism. Constituit ca Centru de excelenta pentru organizarea unor manifestari de inalta tinuta atat pe plan intern cat si international, el are portile deschise pentru copiii si tinerii din invatamantul preuniversitar.
 
An dupa an, acestia vin aici pentru activitati cu caracter optional, vocational si nu in ultimul rand aptitudinal.O fac din pasiune si cu bucurie, iar acestea se reflecta, firesc, in rezultatele pe care le au.
POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.