PRIMA PAGINA»APOLLO111

APOLLO111

  Palatul Universul, Strada Actor Ion Brezoianu 23-25, corp B, subsol, sector 1, Bucuresti

Apollo111 – Lumea se schimba de la o stagiune la alta

 

Suntem cativa carora le pasa de teatru. De arta. De universul nostru. De aceea am creat Apollo111, un proiect dedicat artei, dar mai ales artistilor. Care se va schimba in fiecare stagiune odata cu directorul sau artistic. Si care promite sa vorbeasca unui public caruia ii pasa de teatru. De arta. De universul nostru.

   

Apollo111 va include o stagiune principala de teatru in fiecare an, dar va avea in repertoriu si spectacole de teatru pentru copii. In primul an, directorul artistic al Apollo111 va fi unul dintre fondatori, actorul Bogdan Dumitrache, iar tema spectacolelor va fi una interdisciplinara: teatru - film.

 

Prima stagiune Apollo111 va avea 5 productii de teatru, iar fiecare dintre ele va fi pusa in scena pentru numai 6 saptamani. In cazul spectacolelor care se vor juca cu casa inchisa, acestea vor fi reprogramate dupa cateva luni si se vor pune in scena pentru inca 2 sau cel mult 4 saptamani.

 

Mai multe detalii pe www.Apollo111.ro

  

Spatiul

 

Apollo111 se afla in inima Bucurestiului, in Palatul Universul, o cladire ce poarta cu ea o istorie ce dateaza inca de la inceputul secolului al XX-lea. In semn de respect pentru arta si pentru public, am ales sa construim Apollo111 intr-un spatiu ce ofera inalte standarde de calitate in termeni de confort si siguranta.

 

 

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.