Simfonia inimi afist

Simfonia inimilor

Smerenia, speranta, bucuria, se regasesc in inimile noastre, poate mai mult ca oricand, in Saptamana Luminata cand intelegem valoarea sacrificiului si ne aratam recunostinta printr-un concert rugaciune.


Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Braila, impreuna cu partenerii sai Consiliul Judetean Braila si Primaria Municipiului Braila, va invita vineri, 29 aprilie 2022, de la ora 19.00, la Casa Tineretului Braila, la concertul vocal-simfonic "Simfonia inimilor" oferit de Orchestra "George Cavadia" Braila, la pupitrul careia se va afla maestrul Eugen Dan Dragoi, Corul Teatrului National de Opera si Opereta "Nae   Leonard" Galati si Corul Filarmonicii "Lyra-George Cavadia" Braila, reunite sub indrumarea dirijorului Daniel Nistor. Invitata serii va fi mezzosoprana Florentina Soare, iar prezentarea va fi asigurata de doamna profesor Marilena Niculescu.


Biletele pot fi deja procurate de la Agentia Filarmonicii din strada Ana Aslan nr 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Pretul biletului pentru adulti este de 40 de lei, pentru pensionari si studenti de 20 de lei, iar pentru elevi de 10 lei.


Va asteptam ca, sub imperiul dragostei pentru muzica, inimile noastre sa se bucure la unison in "Simfonia inimilor".

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.