PRIMA PAGINA»SALA PALATULUI, BUCURESTI

SALA PALATULUI, BUCURESTI

  Strada Ion Campineanu, Nr.28, Sector 1, Bucuresti

Sala Palatului din Bucuresti a fost inaugurata in anul 1960 si de atunci a ramas cel mai important loc de desfasurare pentru marile evenimente si concerte din Bucuresti. Fiind amplasata in Piata Revolutiei, in centrul capitalei, Sala Palatului a devenit astfel in scurt timp un centru cultural important si un reper pentru alte sali de evenimente. De-a lungul anilor si pana in prezent au fost organizate aici evenimente importante din viata sociala, de la expozitii si spectacole artistice, pana la expozitii de promovare si expunere de servicii din partea diferitilor producatori.

 

Capacitate Sala Palatului

Sala Palatului dispune de mai multe sali de evenimente, dintre care cea mai cunoscuta este cu siguranta Sala Mare. Astfel, sala mare a Palatului are o capacitate de 4060 fotolii, dispuse in amfiteatru cu o denivelare maxima de 12 m. Volumul total al salii insumeaza cca. 30.000 mc, insemnand 7.5 mc pentru fiecare spectator.

 

In Sala Mare sunt organizate diverse tipuri de evenimente si dispune de instalatii profesionale de amplificare a sunetului,echipamente performante de iluminat, proiectie cinematografica: 35-70 mm. Tocmai datorita acestor dotari de nivel inalt, acest loc a devenit o importanta institutie de cultura si gazda a multor congrese internationale, concerte, festivaluri artistice,spectacole de orice gen.

 

Plan - Sala Palatului

Pe langa Sala Mare, Sala Palatului gazduieste si alte sali de evenimente, printre care: Sala Luterana, Sala Coloanelor, Foaierului, Sala Alpha, Sala Beta, Salonul Oficial si Sala Maura. 

In momentul de fata, conform datelor oficiale oferite chiar de institutie, anual se organizeaza aproximativ 180 de spectacole la Sala Palatului, la care iau parte in total peste 700.000 de spectatori.

 

La aceste cifre se adauga si cele peste 60 de expozitii, care aduna un numar total de aproximativ 300.000 de participanti.

Cele mai mare si mai de renume evenimente si concerte de la Sala Palatului se tin in Sala Mare, aceasta avand dupa cum ii sugereaza si numele, cea mai mare capacitate dintre toate salile disponibile.

 

Pentru a vedea planul Salii Mari a Palatului puteti selecta unul dintre spectacolele disponibile in site-ul nostru. De indata ce ati selectat evenimentul dorit si mergeti in pagina de selectie locuri, veti vedea un plan al Salii Palatului, de unde va puteti selecta locurile dorite in functie de sector si amplasare.

 

Spectacole Sala Palatului

Gazda recunoscuta pentru concerte, festivaluri, spectacole de teatru si film, sau chiar expozitii nationale, congrese si lansari,Sala Palatului este un liant intre arta si spectator, intre producator si consumator.

 

Scena Salii Mari are o deschidere totala de 20m si o lungime de 15m. Numeroase personalitati ale industriei muzicale din tara si strainatate s-au bucurat de cadrul elegant oferit de Sala Mare. Prin numele mari internationale care au sustinut concerte la Sala Palatului se numara: Julio Iglesias, Zucchero, Orchestra, Strauss Festival Orchestra Vienna. De asemenea, multe dintre vedetele autohtone indragite si iubite de public au sustinut spectacole la Sala Palatului, printre acestia numarandu-se Stefan Banica Jr., Horia Brenciu, Loredana, Directia 5, Holograf si multi altii.

 

Sala Mare dispune pe langa instalatiile de amplificare a sunetului si de facilitati tehnice pentru traducere simultana in 6 limbi straine. De asemenea se ofera posibilitatea de a utiliza o serie de spatii adiacente precum sali de primire, saloane pentru organizarea de cocktailuri sau conferinte de presa.

 

Bilete Sala Palatului

Biletele la concerte, evenimente culturale si alte spectacole organizate la Sala Palatului sunt disponibile online prin intermediul site-ului nostru.

 

Puteti comanda bilete la Sala Palatului atat in format fizic, cat si in format electronic, ambele tipuri de bilete fiind disponibile pentru toate evenimentele puse in vanzare pe site.

 

Avand la dispozitie planul salii, va puteti selecta usor si rapid locurile dorite si puteti tipari biletul electronic la dvs. acasa, fara a fi necesar sa asteptati livrarea acestora prin curier.

 

De acum este mult mai simplu sa participati la evenimentele dorite, precum faimoasele concertele de Craciun de la Sala Palatului, organizate in fiecare an. In aceasta pagina aveti la dispozitie lista completa a celor mai importante spectacole ce urmeaza sa aiba loc la Sala Palatului in perioada urmatoare.

 

Biletele se pot achizitiona din pagina dedicata fiecarui eveniment.

 

 

 

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.