PRIMA PAGINA»RELAIS MASSERIA DELLA COLOMBA

RELAIS MASSERIA DELLA COLOMBA

  Francavilla Fontana, 71021, Italy

În inima regiunii Puglia, în apropierea pitorescului oraș Ostuni, se află o bijuterie ascunsă, Masseria della Colomba. Această fermă tradițională transformată într-un loc de cazare de lux oferă o experiență autentică și relaxantă a vieții rurale italiene.

O Istorie încărcată de Farmec

Construită în secolul al XVII-lea, Masseria della Colomba este încărcată de istorie și tradiție. Original folosită ca o fermă agricolă, această proprietate impresionantă a fost restaurată cu grijă pentru a păstra autenticitatea și caracterul său original. Acest amestec de farmec tradițional și confort modern îți oferă senzația unică de a te relaxa în mijlocul unei povești italiene autentice.

Eleganță și Confort

Camerele și apartamentele spațioase ale Masseriei della Colomba sunt decorate cu gust, combinând elemente tradiționale italiene cu dotări moderne. Fiecare detaliu este pus în valoare pentru a crea un ambient primitor și relaxant, perfect pentru o vacanță de neuitat. Cu ferestre largi care oferă priveliști spectaculoase.

 

Oază de Relaxare și Recreere

 

Cu numeroase facilități, precum piscină în aer liber, spa și terenuri de tenis, Masseria della Colomba este destinat să ofere o experiență completă de relaxare și recreere.

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.