PRIMA PAGINA»BAZA OLIMPICA RASNOV

BAZA OLIMPICA RASNOV

  Strada Ion Luca Caragiale 505400, Rasnov, judetul Brasov

In luna august a acestui an, Rasnovul devine gazda ProFest - un festival al cunoasterii. Festivalul urmareste sa promoveze drepturile cetateanului, activarea civica a acestuia si implicarea activa in comunitate prin intermediul celor 100 de ateliere practice educaționale.

Aproximativ 5000 de oameni cu spirit civic sunt asteptati de organizatori sa ia parte alaturi de artisti, activisti si oameni de cultura la discutiile in cadrul carora invitatii vor impartasi solutii de construire si imbunatatire a mecanismelor aflate in slujba cetatenilor sau modalitati de sanctionare a abuzurilor acestora.

Va invitam asadar la “Profest - un festival al cunoasterii” pentru a afla mai multe despre cele 10 teme mari (Educatie si Metode Nonformale, Creatie, Europa si Diaspora, Jurnalism/Investigatie, Digital, Transparenta, Sanatate, Ecologie, Antreprenoriat si Juridic) ce urmeaza a fi dezbatute.

Rasnov reprezinta locatia ideala atat pentru atelierele de invatare nonformala cat si pentru concertele si plimbarile in natura ce vor ajuta ProFest sa promoveze valori si modele pozitive.

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.