Afis parent sibiu

Parent X - Sibiu - Resursa copiilor impliniti

Bine ați venit într-o călătorie extraordinară a cunoașterii și conexiunii la PARENTX - un eveniment care redefinește experiența educației pentru părinți și copii, oferind un spectacol de inspirație și transformare!



Sub conceptul "ParentX - Resursa Copiilor Împliniți", ne propunem să revoluționăm modul în care privim și susținem dezvoltarea copiilor și relațiile familiale. ParentX nu este doar un eveniment educațional grandios - este o sursă de cunoștințe și inspirație pentru părinții care doresc să-și sprijine copiii în călătoria lor spre împlinire.



Cu o echipă de vorbitori excepționali și o gamă variată de subiecte relevante, acest eveniment este un must pentru orice părinte preocupat de viitorul copiilor săi.

 

MODERATORI EVENIMENT:

 

⭐ Nicolle Stănese (personalitate TV, jurnalist)

 

SPEAKERI PRINCIPALI:

 

Razvan Vasile (personalitate TV, fondator ParentX și MBAKids Academy, creatorul primului software de afaceri, Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor, Mindset Coach)

 

Niculina Gheorghita (Personalitate TV, fondator ParentX, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO)

 

Marius Moga (artist și producător internațional)

 

⭐ Radu Secosan (antreprenor in IT)

 

Anca Alungulesei (terapeut în nutriție, hipnotarapeut, autor si creatoarea  Psiho-Dietei - metoda integrativă de slăbit)

 

Dr. Ana Baiescu (doctor în psihologie, psihoterapeut cognitiv comportamental, terapeut relațional avansat IMAGO, educator parental certificat COS)

 

Părintele Radu Tanase (preot paroh al Parohiei Cisnadioara)

 

Dr. Claudiu Matei (neurochirurg de excepție cu peste 4000 de operatii in ultimii 10 ani)

 

Nicu Dascalu (triplu campion mondial în Arte Marțiale)

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.