PRIMA PAGINA»NOGRAVITY - CLUB DE AVENTURA PENTRU COPII

NOGRAVITY - CLUB DE AVENTURA PENTRU COPII

  Soseaua Berceni 8, Sector 4, Bucuresti 041914, Romania

No Gravity este un club de aventura pentru copii ce au varste cuprinse intre 4 si 12 ani, unde veti gasi cea mai lunga tiroliana indoor din Bucuresti (30 metri).

 

Clubul NoGravity va pune la dispozitie posibilitatea de acces cu tarif orar sau pe baza de abonament, astfel incat cei mici se vor putea bucura de activitatile puse la dispozitie cat timp doresc.

 

Descopera aventura - Tiroliana indoor si Perete de Escalada pentru copii

 

Tiroliana este principalul punct de atractie in cazul celor mai multi dintre vizitatori, datorita faptului ca aceasta are o lungime de 30 m, fiind astfel cel mai lung traseu de tiroliana indoor pentru copii din Bucuresti.

 

Pe langa tiroliana indoor, NoGravity propune si alte activitati precum peretele de escalada pentru copii cu tematica spatiala si o zona de aventura unde fiecare copil isi poate realiza propriul traseu, in functie de varsta si abilitati. Clubul are pregatiti instructori in cazul activitatilor ce necesita folosirea carabinelor, astfel incat toate activitatile pentru copii sa se desfasoare in deplina siguranta.

 

In cadrul NoGravity Club se organizeaza si ateliere pentru copii pe teme diverse, precum Orientare Urbana, Educatie Montanta, Paleontologie (Exploratorii de fosile) si Mecatronica Lego Technic.

 

Petreceri pentru copii cu tematica de aventura

 

Aveti de sarbatorit o zi de nastere, o onomastica sau o alta zi speciala? La NoGravity Club din Bucuresti puteti organiza petreceri pentru copii unde acestia se vor putea bucura de singura zona de aventura indoor din capitala, avand acces nelimitat la cea mai lunga tiroliana indoor din oras, precum si la singurul peretele de escalada cu tema spatiala din Romania.

 

Clubul are pregatita si o zona de relaxare dedicata parintilor, denumita sugestiv Puntea Ofiterilor.

 

Excursii pentru copii - exploratori in devenire

 

No Gravity Club Bucuresti organizeaza si excursii pentru copiii dornici de aventura si explorare. 

 

Excursiile se adreseaza in general copiilor cu varste peste 7 ani si au scopul de a dezvolta spiritul acestora de aventura sub supravegherea unor oameni cu experienta in drumetii, care ii pot indruma in acest domeniu.

 

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.