PRIMA PAGINA»GODOT CAFE TEATRU

GODOT CAFE TEATRU

  Strada Blanari, nr 14, Bucuresti, sector 3

Godot Cafe Teatru este un spatiu din capitala dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, fiind gazda a multe spectacole de teatru cunoscute jucate in ultimii ani.

 

Situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, Godot Cafe Teatru isi intampina oaspetii cu o atmosfera interbelica, unde puteti veni atat pentru discutii, cat si pentru a lua masa si a urmari un spectacol inedit.

 

Ce puteti vedea pe scena de la Godot Cafe Teatru?


In fiecare seara localul va asteapta cu un program diferit, de la piese de teatru contemporan, la concerte, showuri de improvizatie, dar si proiectie de film sau expozitii de fotografie. Fiind un loc orientat catre evenimente culturale diverse, aici puteti regasi mereu cele mai inedite si noi evenimente, chiar si lansari de carte ale unor autori romani.

 

Spectacolele jucate pe scena Godot Cafe Teatru sunt de obicei inspirate din realitatea de zi cu zi, fiind regizate de trupe de teatru independente, care au curajul sa iasa din tipare.

 

Prin intermediul site-ului nostru puteti achizitiona online bilete la Godot Cafe Teatru, pentru o serie de evenimente si spectacole de teatru desfasurat in acest spatiu dedicat artelor si culturii.

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.