PRIMA PAGINA»EDENLAND PARK

EDENLAND PARK

  Str. Cantonului Nr. 12 Balotesti, Ilfov

Edenland Park reprezinta destinatia ideala pentru aventura in aer liber, relaxare si distractie in familie sau cu prietenii. Este cel mai mare si cel mai sigur parc de aventura din Romania si ofera o varietate larga de activitati in aer liber, atat pentru adulti cat si pentru copii de toate varstele.

Edenland Park se afla in apropierea capitalei, la doar 20 de minute distanta de Bucuresti, si ofera o multime de activitati atat pentru copii cat si pentru adulti: trasee in copaci, echitatie, tir cu arcul, paintball si evenimente speciale. Una dintre principalele atractii ale parcului e reprezentata de casutele in copaci, ce pot gazdui intre 2 si 4 persoane intr-un cadru intim si linistit, situat in mijlocul padurii.

Spatiul parcului Edenland se preteaza si pentru evenimente corporate sau de familie, precum aniversari ale zilelor de nastere sau aniversari de cuplu.

 

Edenland Park dispune si de loc de joaca pentru copii, fiind un spatiu ideal pentru weekenduri in familie sau iesiri de grup. Parcul ofera si alte activitati pentru cei mici precum ateliere de pictura, perete de escalada sau vizita la ferma de animale.

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.